Tarina

Olen asunut koko elämäni kaupungissa, Espoossa, mutta muistan hyvin selvästi kuinka jo lapsena jokaviikkoiset mökkiviikonloput Päijänteen rannalla ja pidemmät lomat Lapissa, luonnon helmassa olivat minulle erittäin tärkeitä. Niin tärkeitä, että luulen että sillä vapaudella ja puhtaalla energialla, jonka luonto eläimineen tarjosi oli merkittävä rooli että selvisin lapsuuden ja nuoruuden läpi suunnilleen ehjin nahoin. Muistan mm. kuinka kesytin eläimiä; sorsat seurasivat minua sisätiloihin ja marjametsälle. Kuinka otin savi- ja mutakylpyjä rantahietikossa ja uin avannossa kevättalvella. Muistan jopa monesti syöttäneeni kädestä leipää pikkukaloille rantavedessä. Edelleen vahvimmat muistoni liittyvät järven rannalla oleiluun, kauniisiin luonnon maisemiin ja eläinten sekä luonnon tarkkailuun sekä niiden olemisesta oppimiseen.

Minulla on lähes aina ollut vahva yhteys luontoon ja eläimiin ja sitä kautta myös itseeni. Olemme yhtä. Mutta on ollut myös paljon ajanjaksoja, jolloin olen kadottanut yhteyden valitettavan pitkäksikin aikaa. Jälkeenpäin olen ymmärtänyt, että tällöin en kuunnellut tietoisesti itseäni; kehoani, tunteitani, sydäntäni, vaan menin eteenpäin niin kuin yhteiskunnan normit ja muut ihmiset odottivat minun menevän, sitä itse yhtään ymmärtämättä. Kuitenkin tielleni tulleiden monien haastavienkin kokemusten kautta havahduin uudenlaiseen tapaan olla ja elää, pienin askelin, askel kerrallaan vuosien saatossa, opin arvostamaan itseäni ja sitä kautta myös muita ihmisiä enemmän. Kuorien valheellisen identiteetin luomaa epäsynkroniaa, varjojani itsestäni pois. Muuntuen pelosta rakkauteen. Kuunnellen omaa sisäistä ääntäni ja lopulta myös kehoni varoittavia viestejä tarpeesta suunnanmuutokseen. Olemme aina vastuussa itsestämme, kehostamme, omista valinnoistamme ja onnellisuudestamme elämässä. Tärkeintä ei ole se mitä haasteita eteemme tuodaan vaan miten niihin reagoimme ja miten käännämme tapahtumat voimaannuttamaan meitä. ”Kaikki on hyvin juuri Nyt”. Tämän oppimisprosessin ja jatkuvan itseni kuuntelun kautta elämäni alkoi muuttua nopeasti monella tasolla positiivisemmaksi ensin sisäisesti ja sitten myös ulkoisesti.

Unelma hoitotyön tekemisesta kasvoi päivä päivältä, kunnes sitä oli vaikea enää ohittaa. Irtaannuin pikkuhiljaa pitkäaikaisesta työstäni viestinnän parissa ja vuodesta 2011 olenkin opiskellut erilaisia luonnonmukaisen hoidon kursseja ja kouluttautunut myös Valviran hyväksymäksi koulutetuksi hierojaksi. Lokakuussa 2014 aurum living – hieronta- ja luontaishoitola sai alkunsa selkeästä johdatuksesta. Uskon, että terveinä, rentoutuneina ja mahdollisimman luonnollisessa olotilassamme, luomme paremman elämän itsellemme ja laitamme hymyn ja hyvän olon helpommin kiertämään myös muille.

Myös ajatusmallini ravinnosta alkoi muuttua pikkuhiljaa ja ruokavalioni muokkautui uudenlaiseksi. Mietin enemmän ja enemmän miten villieläimet eivät vanhene, miten ne eivät sairastu ja miten luonto hoitaa kaiken omalla arvokkaalla ja suoraviivaisella tavallaan ja ennenkaikkea miten olemme joutuneet niin kauas luonnon kosketuksesta. Paljon vastauksia matkani varrella saaneena on helppo nähdä yhteiskunnan tietoisesti vääristetty malli, jossa meidät kaikki halutaan tarkoituksella laittaa pienestä pitäen, sukupolvesta toiseen, samaan muottiin ohjelmoiden ja voimaan valitettavan huonosti ja matalavärähteisesti. Oman voimamme ja ajattelutaitomme sekä intuitiomme menettäen, joka on se tarkoituskin. Näin emme näe ”suurta kuvaa”, vaan elämme yhteiskunnan luomassa harhassa. Korkeavärähteinen luonto ja luonnonmukainen rytmi ja elämä olisi täydellinen vastalääke tälle toiminnolle, joten se sivuutetaan tietoisesti pyrkien ja ylistäen teknologiapainotteisuutta (mm. tekoälyä) sekä mielen, logiikan ja järjen valloittamaa maailmaa.

Onneksi intuitiomme ohjaa meitä luontaisina olentoina takaisin luontoon ja luontaiseen, jolloin yhteiskunnan vääristetty malli ja rakenne tulee lopulta hajoamaan ja uudistumaan täydellisesti korkeavärähteisemmäksi ja hyvinvoivaksi yhteiskunnaksi uuden kultaisen ajan puitteissa seuraavien vuosikymmenten aikana ihmisten itsensä toimesta. Meitä kaikkia kutsutaan nostamaan värähdettämme (mm. meditointi, luonnossa oleminen, hyvät yöunet, valveilla ollessa tyyneydessä olo/ei jatkuvaa kiirettä ja stressiä, terveellinen ravinto, omat rajat/positiiviset rakastavat ihmissuhteet, ”hyvälaatuiset” puhtaan lähteen hoidot/energiahoidot jne.) Muistaen lisäksi maadoittuminen, jolloin löydämme olemisen tasapainon. Luonto toimii värähdettämme nostavana sekä maadoittavana. Näin ymmärrys kaikin tavoin laajasta luonnonmukaisempaan ja luontoa kunnioittavampaan elämään palaamisesta elämänmittaisena prosessina oli saanut kipinän.

Kirjoittaminen on aina ollut vahva ilmaisukeinoni, joten oli luonnollista aloittaa kirjoittamaan ajatuksiani monimuotoisesti elämästä. Syntyi ”blogi” Era Aurum – uuden ajan kirjoitukset. Sieltä löytyy laajasti aiheista mm. ravinnosta energeettisiin katsauksiin kortein, astrologiasta eri luontaishoitomuotoihin. Luontoa ja luonnollista elämäntapaa kunnioittavina harrastuksinani on mm. avantouinti, Islantilaisneuleiden neulominen (islanninlampaiden villalangasta/Lettlopi). Myös omavaraisuus on alkanut kiinnostaa uudella tavalla. Oman pihan hyötykäyttö kasvien kasvatukseen ravinnoksi on alkanut, kunnes tulee aika muuttaa maalle luonnon keskelle kaikin tavoin terveemmän elämän pariin.

Teen työtäni sydämellä, suvaitsevaisesti ja jokaista yksilönä kunnioittaen.

Sydämellisin terveisin
Pauliina
@aurum_living (Instagram)
@pauliina777 (Instagram) 

Valitse rakkaus – ei pelkoa
Valitse luonnonmukaisuus, luonto ja vapaus – ei keinotekoista, teknologiaa isännäksi vain rengiksi

”Ole se muutos, jonka haluat maailmassa nähdä.”
– Mahatma Gandhi
 

Youtube-kanavia ja muita tahoja, jotka resonoivat minulle:
Samuli Perälä

Infinite Waters
Lori Ladd – Teachings of Ascension
Valo

Juho Lyytikäinen

Aaron Doughty