Tarot-kortit

Tarot-kortit kuten myös muutkin enkeli- ja oraakkelikortit ovat kulkeneet matkassani lähes päivittäin viimeiset 15 vuotta. Ne ovat ”kevyt” mutta sitäkin voimallisempi keino olla yhteydessä itseensä ja henkisiin auttajiinsa. Mm. vetovoiman lain kautta, viestit ovat aina hyvin synkroniassa todellisuuden kanssa. Se mitä sisällä niin myös ulkona. Toisin sanoen sattumia ei ole olemassa ja kaikki mitä todellisuudessamme, elämässämme tapahtuu, on meidän itsemme luomaa, sen heijastumaa kuka olemme sillä hetkellä. Me muunnumme ja kehitymme koko ajan, niin muuntuu ja kehittyy myös ulkopuolinen todellisuutemme. Kortit toimivat peilinä ja vahvistuksen antajina meille.

Joskus saatamme kokea olevamme hieman hukassa, ehkä tietynlaisessa risteyskohdassa ja emme näe mm. sokeita pisteitämme, niin kortit antavat meille uutta suuntaa ja ajatuksia siitä missä kohtaa itsemme ja elämämme kanssa olemme menossa. Tavallaan tämä on kevyttä ja viihdyttävää, liian vakavasti näitä ei pidä ottaa, mutta myös erittäin hyvä lisä ja peili itsetuntemustyökaluna. Viestit ovat aina rakastavia ja positiivisia ja hyvässä. hengessä tehtyjä, mutta emme voi kieltää että varjojakin meistä löytyy, joten pysymme rehellisinä ja avoimina sille mitä ja kuka ja ennen kaikkea missä vaiheessa elämäämme olemme kaikkinemme.

Olen valmis olemaan Sinun matkassasi mukana lukuisten korttipakkojeni ja koko elämänkokemukseni kanssa. Käyttämäni kortit valitsen intuitiivisesti jokaiseen tulkintaan Sinun korkeimmaksi parhaaksi yhdessä henkioppaidesi kanssa. Jos kuitenkaan jostain syystä matkamme eivät resonoi keskenään ja et ole tyytyväinen tulkintaan lupaan sinulle 100% tyytyväisyystakuun ja rahasi takaisin.

Lämpimästi tervetuloa korttien maailmaan kanssani!