Enkelihoito

Enkelit ovat puhtaita valon olentoja. He suojelevat, auttavat ja lohduttavat meitä, kun itse sitä heiltä pyydämme. Enkeleillä ei ole vapaata tahtoa kuten ihmisillä, joten Enkeleiltä on pyydettävä, sillä muutoin heillä ei ole lupaa puuttua asioihimme. He ovat ystäviämme, jotka rakastavat meitä pyyteettömästi. Enkelit eivät koskaan tuomitse meitä ja heidän viestinsä ovat aina rakastavia, myötätuntoisia ja kannustavia. Kaikki voivat halutessaan kommunikoida Enkeleiden kanssa ja tuntea heidän läsnäolonsa ja rakkautensa.

Enkelihoito on kaunis ja hyvin eheyttävä kokemus, jossa johdatetaan syvärentouttavan mielikuvamatkan avulla Enkelten maailmaan tapaamaan mm. omaa suojelusenkeliä. Samalla nautitaan enkelten välittämästä puhtaasta hoitavasta energiasta, kun auraa sekä chakroja puhdistetaan mahdollisista raskasvärähteisistä energioista.

Hoito tapahtuu hoitopöydällä maaten, mieluiten mahdollisimman rento asu päällä. Taustalla kuuluu rentouttava musiikki, joka auttaa pääsemään sopivan rentoutuneeseen olotilaan. Hoito alkaa ohjatulla rentoutumisella, jonka jälkeen jokainen hoito on yksilöllinen ja ainutlaatuinen. Hoidon lopussa jää aikaa keskustelulle.

Hoidon jälkeen olo on usein kevyt, valoisa ja voimaantunut. Hoito lisää omaa enkeliyhteyttä ja oman voiman ja viisauden käyttöönottoa. Hoidon vastaanottamiseen ei tarvitse olla ”erityiskykyjä”, vain aikomus hoidon vastaanottamiseen riittää. Hoitoon voi tulla myös hakeakseen enkeliyhteyttä tai vahvistaakseen sitä.

Lue kirjoitus: Ensikohtaaminen Enkeleiden kanssa ja elämäntehtävän löytyminen, joka sysäsi alkuun tieni työskentelyyn heidän kanssaan.