Astrotar - tulkinnat

Astrologiset tulkinnat (yleiskatsaus-, vuosikatsaus-, synastria sekä lisämaksusta liitettynä yleis- ja vuosikatsaukseen auringonpaluu- ja progressiivinen kuu -tulkinta)

Tilausohjeet:
 
Tulkinta on henkilökohtainen ja laaditaan manuaalisesti tilaajan antamiin syntymätietoihin perustuen. Tulkinnoissa keskitytään kartan ilmaisemiin haasteisiin ja mahdollisuuksiin henkisin silmin katsottuna, esim. karmalliset oppiiläksyt ja niiden tasoittaminen.

Tulkintaa varten tarvitaan tarkat syntymätiedot: syntymäpäivämäärä, tarkka syntymäkellonaika sekä syntymäsairaalan fyysinen paikkakunta, jotka toimitetaan työpyynnön yhteydessä sähköpostitse info@aurumliving.fi. Tulkinta toimitetaan sähköpostitse n. 2-4 vkon sisään laskun maksusta.

Tarot-korttitulkinnat

Tulkinnoissa käytän muitakin kuin tarot-kortteja mm. enkeli ja oraakkeli-kortteja intuitioni mukaan. Täältä löydät erilaiset vaihtoehdot korttitulkintoihin hintoineen. Voit lähettää haluamasi tulkinnan työpyynnön sähköpostitse info@aurumliving.fi. Tulkinta toimitetaan sähköpostitse mahdollisimman pian laskun maksusta. Kerron myös mm. toimituksen aikataulusta sen hetkisten tilausten mukaan paluuviestillä.

Tapani toimia ja ajatella

Tutustu minuun lisää: Tulkitsijana ja kanavoijana – tukena matkallasi

Lämmin kiitos tilauksestasi!