Tulkitsijana ja kanavoijana - tukena matkallasi

Lähestyn astrologiaa itsetuntemustyökaluna henkisin silmin – se kuka olemme ja joksi meidän on palattava, omaksi luonnolliseksi itseksemme, luonnolliseen olotilaamme. Olen syntynyt ”horoskooppikirja” kädessäni. Jo pienestä pitäen ”kuka minä olen” on ollut ainut tieni totuuteen, tässä astrologia on ollut suuri suunnannäyttäjä ja suurimpien syvyyksieni kertojana. Kuten moni muukin täällä kaksinaisuuden planeetalla joutuu kokemaan kovan vääristyneen yhteiskuntamme koettelemukset, niin minäkin rakensin ensin ”henkisistä lähtökohdistani” huolimatta, omakotitalo, farmari ja kultainen noutaja – tyylisen todellisuuden ympärilleni. Tämän kuitenkin rikkoutuessa, vasta aloin ymmärtää mitä todellinen henkisyys on ja mitä kaikkea matkamme omaksi aidoksi itseksemme vaatii. Nyt jo melkein 15 vuotta omaa itsenäistä matkaani itseeni tehneenä ja etenkin muutamien viimeisten vuosien ajan varjojani kohdanneena, alan löytää takaisin vapauteen. Vasta nyt voin sanoa olevani valmis jatkamaan matkaani myös Sinun kanssani.  
 
Lupaukseni Sinulle – tunnistat itsesi ja tilanteesi sekä astrologisesta että tarot -tulkinnoistani tai parhaassa tapauksessa löydät kadonneita osiasi tai syvemmin itsesi varjoineen uudelleen. Olemme kaikki valoa ja varjoja, tunnistimmepa sen tai emme. Nyky-yhteiskunnassa moni on hukassa itsensä kanssa, koska meitä johdatetaan pienestä pitäen usein harhaan. Jämähdämme pinnalliseen tulkintaan itsestämme, tartumme kaikkeen ulkokultaiseen ja kuvittelemme sen olevan aitoa elämää. Mutta se ei ole ja tunnemme olevamme aina vain enemmän hukassa itsemme kanssa. Kunnes heräämme ja kaikki tai oikeastaan ei mikään ei ole sitä miltä näyttää. Pintapuolinen jää usein tässä kohdassa taakse ja lähdemme etsimään vastauksia, toivottavasti peilistä, itsestämme koska se on ainut tie, josta voimme itsemme kohdata. Ja sitä kautta alkaa uudistuneen sisäisen itsemme kautta löytämään uutta ulkoista elämäämme astrologian ollessa yksi mainioin keino auttaa meitä tässä. Jokainen vastaantuleva ihminen tai tilanne on peilimme, josta näemme missä kohtaa olemme menossa tiellämme, matkallamme omaksi itseksemme. Tervetuloa siis sivuilleni ja toivottavasti voin antaa Sinulle jotain, mitä juuri tässä hetkessä tarvitset omaan matkaasi.
 
Lupaan valjastaa kaikki elämäni varrella opitut oppiläksyt sinua varten niin astrologisissa kuin korttitulkinnoissakin. Olen tullut jo pitkälle omalla tielläni vaikka nöyränä totean että myös matkaa on jäljellä, mutta loppumatkan pyhitän Sinun kanssasi kulkemiseen ja auttamiseen. Tuen ja autan tulkinnallani Sinun matkaasi, missä vaiheessa ikinä oletkaan. Jos kuitenkaan jostain syystä matkamme eivät resonoi keskenään ja et ole tyytyväinen tulkintaan lupaan sinulle 100% tyytyväisyystakuun ja rahasi takaisin.